Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gebakken kabeljauw met zuurkool

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Bereidingswijze:
Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 2-3 minuten totdat de ui glazig ziet. Voeg de zuurkool met het laurierblaadje toe en stoof circa 10 minuten op laag vuur met de deksel op de pan. Verhit de rest van de olie in een andere pan en bak de kabeljauwfilet met een beetje peper circa 4 minuten aan beide zijden. Roer de mosterd-dille dressing door de zuurkool en verdeel op een bord. Leg de kabeljauwfilet op de zuurkool en bestrooi met een beetje zout.
Tip:
Ook lekker met PowerSlim aardappelpuree. Gebruik dan 40-50 g kabeljauwfilet i.p.v. 150-200 g.
  • Ingrediënten:
  • 1 el PowerSlim mosterd-dille dressing
  • 150-200 g kabeljauwfilet
  • 200 g zuurkool
  • ½ uitje, gesnipperd
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 laurierblaadje
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 283 Kcal
Vet 14,3 g
Koolhydraten 5,6 g
Eiwitten 29,5 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Gebakken kabeljauw met zuurkool
Uw waardering