Fase 1A+1B

Fusilli met knoflookgarnalen

1 review
Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking in ruim water. Verwarm de olijfolie in een koekenpan. Voeg de knoflook, garnalen, courgette en rode peper toe en bak deze totdat de garnalen roze kleuren. Breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en schep de garnalen samen met de roomkaas erdoor.
Tip:
Het is ook lekker om de courgette even te grillen en deze op het laatste erbij te serveren.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim fusilli
  • 40-50 g grote garnalen
  • 100 g courgette in plakken
  • 1 el kruidenroomkaas light
  • 1 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • ¼ rode peper, zaadlijst verwijderd en in ringen
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 291 Kcal
Vet 12,9 g
Koolhydraten 7,2 g
Eiwitten 29,6 g
Schrijf een reactie
Fusilli met knoflookgarnalen Klantenreviews
  • Truus Theulen

    100%
    Ga ik ook eens maken