Winkelwagen
Terug

Fusilli met champignons, spinazie en kruidenroomsaus

Fase 1
Fusilli met champignons, spinazie en kruidenroomsaus
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de roomboter in een pan en fruit de sjalot 1-2 minuten aan. Voeg de champignons toe en bak deze goudbruin. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken. Breng op smaak met peper en zout. Meng in een kommetje de kookroom, roomkaas en de verse kruiden. Giet de fusilli af, voeg toe aan de champignons en roer de kruidenroomsaus erdoorheen. Breng eventueel nog wat extra op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle fusilli
  • 200 g champignons in plakjes
  • 1 handje verse spinazie
  • 1 el kookroom light
  • 1 el roomkaas kruiden
  • 1 kleine sjalot
  • ½ el roomboter
  • ½ el verse dille, fijngehakt
  • ½ el verse peterselie, fijngehakt
  • Peper en zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
241 Kcal
Vet 10,4 g
Koolhydraten 8,1 g
Eiwitten 24,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fusilli met champignons, spinazie en kruidenroomsaus
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.