Fase 1A+1B

Fusilli met champignons, spinazie en kruidenroomsaus

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Bereid de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de roomboter in een pan en fruit de sjalot 1-2 minuten aan. Voeg de champignons toe en bak deze goudbruin. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken. Breng op smaak met peper en zout. Meng in een kommetje de kookroom, roomkaas en de verse kruiden. Giet de fusilli af, voeg toe aan de champignons en roer de kruidenroomsaus erdoorheen. Breng eventueel nog wat extra op smaak met peper en zout.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim fusilli
  • 200 g champignons in plakjes
  • 1 handje verse spinazie
  • 1 el kookroom light
  • 1 el roomkaas kruiden
  • 1 kleine sjalot
  • ½ el roomboter
  • ½ el verse dille, fijngehakt
  • ½ el verse peterselie, fijngehakt
  • Peper en zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 241 Kcal
Vet 10,4 g
Koolhydraten 8,1 g
Eiwitten 24,6 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Fusilli met champignons, spinazie en kruidenroomsaus
Uw waardering