Fase 1A+1B

Frozen vanille cheesecake

Bereidingstijd 140 minuten Aantal personen: 2
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Maal de biscuitjes fijn in de keukenmachine of blender. Meng met de gesmolten boter en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een theelepel. Roer de inhoud van het zakje PowerSlim dessert vanille door de kwark met een lepel. Stort het mengsel in de springvorm en zet het 2 uur in de vriezer. De cheesecake is dan precies goed. Snijd de cheesecake doormidden en bewaar de andere helft in de vriezer voor de volgende keer. Laat de cheesecake dan circa 1,5 uur ontdooien.
  • Ingrediënten:
  • 1 zakje PowerSlim dessert vanille
  • 1 zakje PowerSlim biscuit speculaas
  • 100 g magere kwark
  • 2 tl (10 g) gesmolten roomboter
  • Extra::
  • Blender of keukenmachine
  • Springvorm Ø 12 cm
  • Bakpapier
Voedingswaarde
Energie
Kcal 156 Kcal
Vet 5,9 g
Koolhydraten 7,4 g
Eiwitten 18,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Frozen vanille cheesecake
Uw waardering