Fase 1A+1B

Frisse tofusalade

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Maak een dressing van een halve eetlepel olijfolie, citroensap, peper en zout. Snijd de uitgelekte tofu in stukjes. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de stukjes bruin en krokant in circa 8 minuten. Bestrooi de tofu daarna met een beetje zout en wat paprikapoeder. Doe de veldsla in een kom en verdeel hier de komkommer en avocado overheen. Als de blokjes tofu wat afgekoeld zijn kun je deze ook over de salade verdelen. Maak af met de dressing.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g tofu, goed uitgelekt in een schone theedoek
  • 150 g komkommer in schijfjes
  • Handje veldsla
  • ¼ avocado in stukjes
  • ½ el olijfolie
  • Paprikapoeder
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 340 Kcal
Vet 28,2 g
Koolhydraten 4,6 g
Eiwitten 16,2 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Frisse tofusalade
Uw waardering