Fase 1A+1B

Courgetti met zalm en avocadopesto

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Vul de waterkoker zo vol mogelijk en zet deze aan. Verhit de kokosolie in een grote pan en bak de zalmfilet circa 5-8 minuten tot de gewenste gaarheid is bereikt. Doe de avocado, knoflook, olijfolie, basilicum, citroensap en peper en zout in de keukenmachine. Laat draaien tot er een smeuïge pasta ontstaat. Maak met behulp van de spiraalsnijder courgetti van de courgette. Doe de courgetti in een vergiet en giet het kokende water eroverheen. Verdeel de courgetti en de zalm over een bord en serveer met de avocadopesto.
Tip:
Vanaf fase 2B ook lekker met (geroosterde) tomaatjes en pijnboompitten.
  • Ingrediënten:
  • 150-200 g zalmfilet
  • 100 g courgette
  • ½ avocado
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 el vers citroensap
  • 5 basilicumblaadjes
  • ½ el olijfolie
  • ½ el kokosolie
  • Peper
  • Zout
  • Extra: spiraalsnijder + keukenmachine
Voedingswaarde
Energie
Kcal 575 Kcal
Vet 44,0 g
Koolhydraten 8,3 g
Eiwitten 34,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Courgetti met zalm en avocadopesto
Uw waardering