Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2B

Courgette noodles met geroosterde tomaat en geitenkaas

Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 165°C. Leg de cherrytomaten met de snijkant naar boven in een ovenschaal. Besprenkel de tomaten met 1 eetlepel olijfolie, tijm, knoflook, peper en een beetje zout. Verbrokkel de geitenkaas, over de tomaten en bak de tomaten in de oven in circa 8 minuten zacht. Verhit een eetlepel olijfolie in een pan en bak de courgette in circa 4 minuten gaar. Verhit nog een pan en rooster de pijnboompitten circa 3 minuten. Meng vervolgens de courgette, tomaten met geitenkaas, pijnboompitten en pesto door elkaar. Garneer met de basilicum.
Tip:
Om de courgette noodles te snijden kun je ook een spirelli gebruiken.
  • Ingrediënten:
  • 90 g geitenkaas (of mozzarella light of feta light)
  • 200 g courgette, geschaafd in linten
  • 100 g cherrytomaten, gehalveerd
  • 1 el pijnboompitten
  • 2 el olijfolie
  • 1 takje tijm, fijngehakt
  • 1 takje basilicum, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 el pesto
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 516 Kcal
Vet 37,9 g
Koolhydraten 19,6 g
Eiwitten 22,6 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Courgette noodles met geroosterde tomaat en geitenkaas
Uw waardering