Fase 2A

Cheesecake Framboos

1 review
Bereidingstijd 130 minuten Aantal personen: 4
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Bekleed de bodem van een kleine springvorm met bakpapier. Maal de biscuitjes fijn in de keukenmachine. Meng met de gesmolten boter en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een lepel. Roer de inhoud van het zakje PowerSlim framboos cheesecake dessert door de kwark met een lepel. Week ondertussen het gelatineblaadje 5 minuten in een bodempje koud water. Warm het water, met het blaadje erin, op in een pannetje totdat deze volledig is opgelost. Even laten afkoelen en dan door het mengsel roeren. Stort het mengsel in de springvorm en laat het geheel 2 uur opstijven in de koelkast. Besmeer de taart voor het serveren met de jam.
Tip:
Vanaf fase 2a heerlijk met frambozen als topping.
  • Ingrediënten:
  • 2 zakjes PowerSlim boter vanille biscuitjes
  • 1 el gesmolten roomboter
  • 250 g magere kwark
  • 1 zakje PowerSlim dessert framboos cheesecake
  • 8 tl Powerslim aardbeienjam
  • 1 gelatineblaadje
  • Extra:
  • Kleine springvorm (12cm)
  • Keukenmachine
Voedingswaarde
Energie
Kcal 131 Kcal
Vet 4,9 g
Koolhydraten 7,5 g
Eiwitten 14,2 g
Schrijf een reactie
Cheesecake Framboos Klantenreviews
  • Milou

    100%
    Zo veel beter dan de normale cheesecake. Geweldige smaak en niet zo machtig. Perfect toetje!