Fase 3 Lekker in balans

Champignonrisotto met truffel

Bereidingstijd 25 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Breng een ruime pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de soja rijst en eventueel zout toe. Kook in circa 10 minuten beetgaar en giet af. Bak de ui glazig in de olie in een koekenpan en voeg de champignons toe. Bak nog circa 6-7 minuten. Voeg de rijst, en de bouillon toe en roer door totdat de bouillon is opgenomen. Meng als laatst de roomkaas en de truffeltapenade erdoor en breng op smaak met peper en zout. Garneer met de peterselie.
Tip:
Lekker met wat geraspte parmezaanse kaas.
  • Ingrediënten:
  • 1 portie (50 g) PowerSlim Balance soja rijst
  • 150 ml PowerSlim kruidenbouillon
  • 150 g champignons in plakjes
  • 1/2 ui, gesnipperd
  • 1 el kruiden roomkaas light
  • 1 el truffeltapenade
  • 1 el olijfolie
  • Verse peterselie, fijngesneden
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 453 Kcal
Vet 22,7 g
Koolhydraten 20,1 g
Eiwitten 21,8 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Champignonrisotto met truffel
Uw waardering