Fase 2A

Broccoli met knoflook en kaas

1 review
Bereidingstijd 30 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook of stoom de broccoli in circa 5 minuten beetgaar. Doe de olijfolie in een ovenschaaltje en meng met de geperste knoflook. Giet de broccoli af en meng goed met de knoflook en de olie. Bestrooi met de geraspte kaas en zet voor 10-15 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten. Breng eventueel op smaak met wat peper.
  • Ingrediënten:
  • 150 g broccoli in roosjes
  • 4-6 el kaas 30+, geraspt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • Peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 259 Kcal
Vet 19,0 g
Koolhydraten 2,4 g
Eiwitten 17,4 g
Schrijf een reactie
Broccoli met knoflook en kaas Klantenreviews
  • Jan van der Bij

    100%
    Heerlijk! Heb er nog even gefruite rode ui en tomaat aan toegevoegd. En in de oven gezet met rozemarijn.
    Dank voor dit recept!