Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Boerenkool met ei en geitenkaas

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook aan. Roerbak de boerenkool kort mee en breng op smaak met de kruiden. Maak 2 kuiltjes in de boerenkool en breek in ieder kuiltje een ei. Laat circa 10 minuten stollen met de deksel op de pan. Verbrokkel de geitenkaas over de boerenkool en breng op smaak met peper en zout.
Tip:
Halveer de boerenkool en voeg 50 g cherrytomaten toe voor een intense smaakbeleving.
  • Ingrediënten:
  • 2 eieren
  • 100 g boerenkool, fijngesneden
  • ½ ui, gesnipperd
  • 3 tl verse geitenkaas
  • 1 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 tl paprikapoeder
  • ½ rode peper, zaadlijst verwijderd en fijngesnipperd
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 338 Kcal
Vet 23,7 g
Koolhydraten 9,6 g
Eiwitten 19,6 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Boerenkool met ei en geitenkaas
Uw waardering