Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Bloemkoolstamp met pittige tofu

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Kook of stoom de bloemkoolroosjes in circa 15 minuten gaar. Laat ondertussen de tofu goed uitlekken, dep droog en snijd in blokjes. Verhit de olie in een wokpan en roerbak de blokjes tofu samen met de sojasaus en de sambal circa 6-8 minuten knapperig bruin. Giet de bloemkool af en prak fijn met een vork. Meng met de gesmolten roomboter, koriander, zout en peper. Serveer met de blokjes tofu en garneer eventueel nog met een beetje koriander.
Tip:
-
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g tofu
  • 100 g bloemkool
  • 0.5 el olijfolie
  • 1 el ongezouten roomboter, gesmolten
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 0.5 tl sambal oelek
  • 1-2 tl verse koriander
  • Zout en peper
Voedingswaarde
Energie
Kcal 289 Kcal
Vet 22,1 g
Koolhydraten 17,0 g
Eiwitten 17,0 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Bloemkoolstamp met pittige tofu
Uw waardering