Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 2C

Bloemkoolcouscous met biefstukreepjes

Bereidingstijd 40 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Meng de Kikkoman sojasaus samen met 1 knoflookteentje in een kom. Voeg de biefstukreepjes toe en laat voor circa 20 minuten marineren. Snijd de bloemkool in stukken en maal in de keukenmachine fijn tot kleine korreltjes. Verhit de olijfolie in een pan, voeg het andere teentje knoflook toe en bak de biefstukreepjes aan beide kanten tot de gewenste gaarheid is bereikt. Voeg de bloemkoolcouscous, maïs en geraspte wortel toe en bak nog voor circa 10 minuten. Breng op smaak met wat peper en zout.
Tip:
Eventueel garneren met verse kruiden (basilicum, tijm en/of rozemarijn etc.).
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g biefstuk in reepjes
  • 150 g bloemkool
  • 75 g maïs
  • 1 wortel, geraspt
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook geperst
  • Peper
  • Zout
  • Extra: keukenmachine
Voedingswaarde
Energie
Kcal 369 Kcal
Vet 13,9 g
Koolhydraten 21,7 g
Eiwitten 34,7 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Bloemkoolcouscous met biefstukreepjes
Uw waardering