Fase 2B

Bietensalade met ei, feta en walnoten

2 reviews
Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Meng de olijfolie met de knoflook, peper, zout en het citroensap om een dressing te maken. Besprenkel de bieten met de dressing en hussel even goed door elkaar. Verdeel de partjes ei en de feta over de bietjes. Maak af met de gehakte walnoten en verse peterselie.
  • Ingrediënten:
  • 200 g gekookte bietjes in stukjes
  • 1 gekookt ei in partjes
  • 50 g feta light
  • 5 walnoten, fijngehakt
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • 1 verse peterselie, grof gehakt
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 404 Kcal
Vet 29,8 g
Koolhydraten 10,7 g
Eiwitten 19,5 g
Schrijf een reactie
Bietensalade met ei, feta en walnoten Klantenreviews
  • saskia

    100%
    super eenvoudig en erg smakelijk recept!
  • Trijn

    80%
    Eenvoudig te maken.