Fase 2B

Bietensalade met ei, feta en walnoten

1 review
Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Meng de olijfolie met de knoflook, peper, zout en het citroensap om een dressing te maken. Besprenkel de bieten met de dressing en hussel even goed door elkaar. Verdeel de partjes ei en de feta over de bietjes. Maak af met de gehakte walnoten en verse peterselie.
  • Ingrediënten:
  • 200 g gekookte bietjes in stukjes
  • 1 gekookt ei in partjes
  • 50 g feta light
  • 5 walnoten, fijngehakt
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • 1 verse peterselie, grof gehakt
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 404 Kcal
Vet 29,8 g
Koolhydraten 10,7 g
Eiwitten 19,5 g
Bietensalade met ei, feta en walnoten Klantenreviews
  • 80%
    Eenvoudig te maken.
Schrijf een reactie