Winkelwagen
Terug

Biefstuk sashimi salade

Fase 1
Biefstuk sashimi salade
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Maak een marinade van de sjalot, knoflook, rode peper en de sojasaus. Verhit de boter in een koekenpan. Schroei de biefstuk op hoog vuur aan alle kanten snel dicht. Leg het vlees circa 10 minuten in de marinade. Maak ondertussen een salade van de spinazie, tomaatjes, radijsjes, azijn en de olie. Snijd het vlees schuin op de draad in mooie dunne plakjes en verdeel over de salade. Maak af met een beetje peper en zout.
Tip: Vervang de radijsjes door 50-100 g bleekselderij.
Ingrediënten
  • 120-150 g biefstuk
  • 50 g verse spinazie
  • 5 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 5 radijsjes, in plakjes
  • 0.5 sjalot, fijngehakt
  • 0.5 teentje knoflook, fijngehakt
  • ¼ rode peper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 0.5 el roomboter
  • 0.5 el olijfolie
  • 0.5 el azijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
273 Kcal
Vet 12,9 g
Koolhydraten 7,3 g
Eiwitten 31,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biefstuk sashimi salade
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.