Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Biefstuk sashimi salade

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Maak een marinade van de sjalot, knoflook, rode peper en de sojasaus. Verhit de boter in een koekenpan. Schroei de biefstuk op hoog vuur aan alle kanten snel dicht. Leg het vlees circa 10 minuten in de marinade. Maak ondertussen een salade van de spinazie, tomaatjes, radijsjes, azijn en de olie. Snijd het vlees schuin op de draad in mooie dunne plakjes en verdeel over de salade. Maak af met een beetje peper en zout.
Tip:
Vervang de radijsjes door 50-100 g bleekselderij.
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g biefstuk
  • 50 g verse spinazie
  • 5 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 5 radijsjes, in plakjes
  • 0.5 sjalot, fijngehakt
  • 0.5 teentje knoflook, fijngehakt
  • ¼ rode peper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 0.5 el roomboter
  • 0.5 el olijfolie
  • 0.5 el azijn
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 273 Kcal
Vet 12,9 g
Koolhydraten 7,3 g
Eiwitten 31,7 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Biefstuk sashimi salade
Uw waardering