Fase 1A+1B

Biefstuk met champignons op een bedje van spinazie

1 review
Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en fruit de knoflook en ui aan. Voeg de spinazie toe totdat deze geslonken is. Breng ondertussen de biefstuk op smaak met peper en zout en bak in een andere koekenpan circa 5 minuten per zijde op laag vuur. Leg de biefstuk op een bord en bedek met aluminiumfolie. Laat circa 5 minuten rusten. Bak de champignons in dezelfde koekenpan als de biefstuk. Verdeel de spinazie over een bord en leg daaroverheen de biefstuk met champignons.
Tip:
-
  • Ingrediënten:
  • 100 g biefstuk
  • 200 g verse spinazie
  • 100 g champignons in kwarten
  • 0.5 ui, gesnipperd
  • 2 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 380 Kcal
Vet 26,6 g
Koolhydraten 6,1 g
Eiwitten 32,3 g
Schrijf een reactie
Biefstuk met champignons op een bedje van spinazie Klantenreviews
  • Monique

    60%
    redelijk lekker maar niet heel bijzonder