Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase2A

Auberginepizzaatjes met tomaat en mozzarella

Bereidingstijd 35 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Bestrijk de plakken aubergine met een halve eetlepel olijfolie en leg ze op de bakplaat. Bestrooi met peper en zout en plaats voor circa 15 minuten in de voorverwarmde oven. Fruit de knoflook in de overige olijfolie en voeg de tomatenpuree, tomaatjes en oregano toe. Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de tomaatjes en de mozzarella over de aubergine. Plaats de bakplaat nog voor circa 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin kleurt. Garneer met de verse basilicum.
Tip:
Ook lekker met een beetje tonijn, zalm of stukjes kip. Gebruik 40-50 g en bak dit samen met de tomaatjes. Halveer dan de hoeveelheid mozzarella.
  • Ingrediënten:
  • 90-100 g mozzarella light in stukjes
  • 3 grote plakken aubergine
  • 10 kerstomaatjes, gehalveerd
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 klein teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • ½ tl oregano
  • Handje verse basilicum
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 310 Kcal
Vet 19,1 g
Koolhydraten 12,4 g
Eiwitten 19,9 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Auberginepizzaatjes met tomaat en mozzarella
Uw waardering