Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Auberginepizzaatjes

Bereidingstijd 20 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Bestrijk de plakken aubergine met een halve eetlepel olijfolie en leg ze op de bakplaat. Bestrooi met zout en peper en plaats voor circa 15 minuten in de voorverwarmde oven. Fruit de knoflook in de overige olijfolie en voeg de tomatenpuree, tomaten en oregano toe. Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de tomatenpuree over de aubergine. Bestrooi met de geitenkaas. Plaats nog voor circa 5 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is. Garneer met de verse basilicum. Let op: dit is een bijgerecht, lekker met de PowerSlim grissini oregano of stukjes vlees/vis voor een volledige maaltijd.
Tip:
  • Ingrediënten:
  • 3 tl verse geitenkaas
  • 50 g aubergine in plakken
  • 50 g cherrytomaten in blokjes
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 el olijfolie
  • 1 teen knoflook, geperst
  • Verse basilicum
  • ½ el oregano
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 183 Kcal
Vet 13,4 g
Koolhydraten 9,3 g
Eiwitten 4,5 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Auberginepizzaatjes
Uw waardering