Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase2A

Aubergine lasagne

1 review
Bereidingstijd 40 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Verwarm 1 el olie in een pan. Fruit de uit en voeg wanneer de ui glazig is de knoflook toe. Bak vervolgens de tartaar rul. Voeg de tomatenpuree, Boursin cuisine light, tomaat en de kruiden toe en laat het geheel even sudderen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Verdeel een laagje saus over de bodem van een ovenschaal. Leg hierop een laagje aubergineplakjes. Herhaal dit totdat de saus en de aubergine verdeeld is en eindig met een laagje saus. Strooi de kaas eroverheen en zet de ovenschaal 20 minuten in de oven.
Tip:
  • Ingrediënten:
  • 120-150 g rundertartaar
  • ½ aubergine, in dunne plakken gesneden over de lengte (kaasschaaf)
  • 20 g 30+ kaas
  • 1 tomaat, in stukjes
  • 1 tl tomatenpuree
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, gesnipperd
  • 1 el olijfolie
  • 1 el Boursin cuisine light
  • Italiaanse kruiden zoals basilicum, oregano, peterselie en paprikapoeder.
Voedingswaarde
Energie
Kcal 463 Kcal
Vet 22,6 g
Koolhydraten 10,9 g
Eiwitten 34,4 g
Aubergine lasagne Klantenreviews
  • 80%
    Lekkere lasagne. Ik heb wel de tip om de aubergine plakken eerst voor te garen. Dat kan door ze in de oven te leggen of in de pan aanbakken. Dan is het smeuïger.
Schrijf een reactie