Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.
Fase 1A+1B

Aspergesalade met rivierkreeftjes

Bereidingstijd 15 minuten Aantal personen: 1
Voeg toe aan favorieten Download & Print PDF recept
Bereidingswijze:
Snijd het harde uiteinde van de asperges af en snijd ze doormidden. Stoom of kook de asperges in circa 8 minuten beetgaar. Giet af, laat even afkoelen en meng met de stukjes tomaat, rivierkreeftjes en partjes ei. Maak een dressing van de olijfolie, witte wijnazijn, peper, zout en wat zoetstof naar smaak en besprenkel de salade hiermee.
Tip:
-
  • Ingrediënten:
  • 100-150 g rivierkreeftjes
  • 1 gekookt ei, in partjes
  • 100 g groene asperges
  • 100 g tomaten, in stukjes
  • 1 el olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • Vloeibare zoetstof
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 265 Kcal
Vet 15,7 g
Koolhydraten 6,0 g
Eiwitten 23,3 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Aspergesalade met rivierkreeftjes
Uw waardering