Fase 2B

Aardbeiensalade met geitenkaas en walnoten

Bereidingstijd 10 minuten Aantal personen: 1
Download & Print PDF recept

Bereidingswijze

Maak een dressing van de balsamicoazijn, olijfolie en wat peper en zout. Snijd de komkommer en de aardbeien in kleine stukjes. Hak de walnoten grof. Leg de veldsla op een bord en verdeel de komkommer, aardbeien, walnoten de geitenkaas eroverheen. Maak af met de dressing.
  • Ingrediënten:
  • 90-100 g verse geitenkaas
  • 50 g veldsla
  • 100 g komkommer
  • 100 g aardbeien
  • 5 walnoten
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde
Energie
Kcal 421 Kcal
Vet 34,0 g
Koolhydraten 9,7 g
Eiwitten 16,8 g
Schrijf een reactie
U plaatst een reactie over: Aardbeiensalade met geitenkaas en walnoten
Uw waardering