Wai-Lin Timmerman, 41 Jaar uit Hellevoetsluis

"Zonder mijn coach was ik nooit zo ver gekomen!*"

Ik was al een tijdje aan het kijken wat ik kon doen om weer lekker in mijn vel te zitten. Het was vlak voor de zomervakantie van 2018 toen ik in contact kwam met Astrid van Studio Breuer, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelde ze vol enthousiasme over het PowerSlim programma.

Na mijn vakantie ben ik vol goede moed begonnen. Er ging ineens een knopje om in mijn hoofd, ik was er helemaal klaar voor om een gezonde levensstijl aan te leren! Ik was eerst bang dat ik honger zou krijgen, wat je vaak heb met een dieet. Maar omdat je 6x per dag een eetmoment had, at ik meer dan voldoende.

Er is een groot assortiment aan producten van PowerSlim zodat je goed gevarieerd kan eten. Doordat ik ook 3x per week ging sporten onder begeleiding van John, de man van Astrid, ging ik steeds gezonder leven en bleef mijn lichaam in de goede conditie.

Ik heb mijn doel bereikt en ben erg trots op mezelf dat het me gelukt is. Het leukste is het krijgen van complimenten van mensen waar je het helemaal niet van verwacht. Ik voel me echt goed! Ik ben erg blij met mijn coach Astrid en trainer John, zonder hun was ik niet zo ver gekomen.

Astrid
Coach van Wai-Lin

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer