Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Marloes Rosendaal, 36 Jaar

"Zelfverzekerd de zomer in? Zeker weten!*"

Eigenlijk heb ik nooit overgewicht gehad, maar na drie zwangerschappen bleven er toch wat kilo’s plakken die ik er niet af kreeg. In de zomer van 2016 merkte ik dat ik het vervelend vond om in een korte broek rond te lopen, laat staan in bikini. Dat was het moment dat ik besloot dat er iets moest veranderen, en na de zomer ben ik dan ook op zoek gegaan naar een manier om me lekkerder in mijn vel te voelen.

Ik wist dat er een PowerSlim coach bij mij in de buurt zat en ik zag dat zij allerlei leuke recepten deelde via Facebook. Dat zag er allemaal heel lekker uit, dus heb ik een afspraak met de coach ingepland. Zij vertelde me hoe het programma van PowerSlim werkt en dat sprak me wel aan. Ik was bang dat ik nog maar heel weinig mocht eten, maar gelukkig mag je bij PowerSlim gewoon 3 maaltijden per dag én 3 tussendoortjes. Daardoor was het goed vol te houden.

Het PowerSlim traject is me erg goed bevallen, de producten waren erg lekker maar vooral de begeleiding van mijn coach was super. Bij haar kon ik altijd terecht voor tips en een steuntje in de rug. Het programma was dus helemaal niet zwaar en ik zag mijn einddoel al snel dichterbij komen. Dat motiveerde me om door te zetten.

Nu voel ik me weer heel goed en loop ik graag in jurkjes en korte broeken. Al bijna twee jaar zit ik weer heerlijk in mijn vel en ik weet zeker dat ik dit ook vol ga houden!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Sara Ackerschott - van Hees, 36 jaar uit Gennep "Wat ben ik ontzettend trots op mezelf!**"

Ik ben me heel bewust geworden van wat ik eet en wanneer. Ik weet hoe ik gezond kan eten en blijf op gewicht. "Wat ben ik ontzettend trots op mezelf!"

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anne Fransen, 27 jaar uit Weert "Met de begeleiding van mijn coach is het veel makkelijker!**"

Het PowerSlim traject is me supergoed bevallen. Alleen is het te moeilijk, maar met de begeleiding van mijn PowerSlim coach is het zo veel makkelijker.

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer