Sylvia Kwaks 50 Jaar uit Rosmalen

Zelfs tijdens feestdagen kon ik het goed volhouden*

Ik wilde al heel lang gezonder gaan leven, maar steeds begon ik op maandag en op woensdag was ik alweer gezwicht voor een koekje bij de koffie. Zo viel ik snel weer terug in mijn oude patronen. Half november stond ik in een paskamer en schrok ik van mezelf. En toen ik op de weegschaal ging staan, schrok ik nog meer! Dat was het moment dat ik wilde starten en nu echt zonder smoesjes!

Ik had heel veel succesverhalen gelezen op Facebook over Super Shape, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ook een oud-collega van mij had het PowerSlim programma gevolgd en was heel enthousiast. Dat je gewoon kunt eten, dus niet op shakes leeft, vind ik ook heel belangrijk.

Ik dacht in eerste instantie dat het bij PowerSlim ook weer om shakes ging of om calorieën tellen, maar toen ik goed ging lezen was dat niet het geval. Je mag 5-6 keer per dag eten. Er is heel veel keuze in producten, zoals muesli, brood, crackers, chips etc. En ’s avonds kon ik  vlees of vis met groenten eten samen met mijn gezin.

Ik had ook verwacht dat het zwaar zou gaan worden maar inmiddels weet ik wel beter. Ik heb mijn doel bereikt en voel me super goed! Ik ga nu graag nieuwe kleding kopen en ook de complimenten die ik krijg zijn leuk om te horen.

Eerlijk gezegd heb ik weinig uitdagingen gehad. Ik ben eind november begonnen, dus vlak voor Sinterklaas en Kerst, maar daarmee heb ik helemaal geen problemen ondervonden. Ik kon me aan het programma houden, omdat er veel vervangende lekkere producten zijn voor tijdens de feestdagen, zoals koolhydraatarme kerst chocolaatjes. Daarnaast kreeg ik ook een speciaal kerstmenu en Sinterklaastips. Zelfs carnaval heb ik overleefd, zonder alcohol! Ik heb water besteld en had mijn eigen suikervrije flesje ranja bij me.

Een eyeopener voor mij was dat je heel goed met veel minder koolhydraten en suikers kunt leven en dat er genoeg koolhydraatarme alternatieven zijn.

Als je ook je doel wilt bereiken, dan zou ik adviseren om het vooral voor jezelf te doen. Ik heb het PowerSlim programma als gemakkelijk ervaren, ook omdat je hele goede begeleiding en coaching krijgt. Het is zeker het proberen waard. Je kunt heerlijk eten, er zijn tal van lekkere recepten.

Coach Eveline:

Wij vonden het hartstikke leuk om te zien hoe fanatiek Sylvia aan de slag is gegaan met het PowerSlim programma. In eerste instantie was ze een beetje sceptisch, maar toen ze eenmaal ervaarde dat ze lekker en veel kon eten, ging ze er helemaal voor. Zelfs de feestdagen, diverse etentjes en carnaval heeft ze met verve doorstaan. Wij vonden het heel fijn dat we haar hierbij mochten coachen. 

Eveline
Coach van Sylvia

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer