Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Geke Last, 60 Jaar uit Kampen

"Zelfs de broek van mijn dochter past nu!*"

Hoi, mijn naam is Geke Last. Via een collega heb ik PowerSlim leren kennen. Zij was hier enthousiast over en ik hoorde haar verhaal rustig aan. Ik had immers al zoveel diëten geprobeerd. Ik had last van mijn knie (artose) en afvallen werd mij aangeraden.

Ik heb een gesprek aangevraagd bij Juliette van Ommen van ‘Mookus, centrum voor gewichtsbeheersing’. Na het intakegesprek was ik meteen verkocht aan PowerSlim. Wat je allemaal wel niet mocht eten. Je kunt het je niet voorstellen! In het begin moest ik me echt instellen op wat je allemaal kunt maken met de PowerSlim producten. Later ging dit allemaal vanzelf. Elke week ging ik op de weegschaal bij Mariska en als je je aan het PowerSlim programma houdt, val je echt goed af! Geweldig ging het! Natuurlijk heb ik wel eens een dip gehad, maar de volgende dag herpakte ik mijzelf en zo kwam het vanzelf goed. Mariska was hierin mijn grote steun en toeverlaat. Ik mocht haar te allen tijde appen.

Ik voel mij nu echt beter en fitter. Geen last meer van iets dat je in de weg zit. Vooral met mijn baan (ik werk in de thuiszorg) is dit handig. Mijn zelfvertrouwen is beter geworden. Ik kan nu eten zonder dat mensen mij raar aankijken. Ook met mijn knie gaat het goed. Ik heb nu de kracht om weer flink te gaan shoppen en zelfs kleding kopen is nu leuk. Ik krijg dan ook leuke complimenten. Heel fijn vind ik dat je na het behalen van je streefgewicht je nog een jaar onder begeleiding mag blijven. Zo leer je een gezond voedingspatroon aan en blijf je je gewenste gewicht behouden.

Ik ben erg enthousiast over PowerSlim. Het allerleukste vind ik, dat zelfs de broek van mijn dochter mij nu past!

Bedankt Juliette en PowerSlim!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Theuntje Cox, 25 jaar uit Horst "Ik kan gemakkelijk mijn gezonde levensstijl zelf voortzetten*"

Ik kan gemakkelijk mijn gezonde levensstijl zelfstandig doorzetten, door de regelmaat en inzichten die PowerSlim me heeft gegeven.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Frédérique van Ditshuizen, 26 jaar uit Eindhoven "Ik heb routine gevonden in mijn levensstijl!*"

Inmiddels gaat dat heel goed en heb ik routine gevonden in mijn levensstijl, waardoor ik het goed vol kan houden. Ik weet nu ook goed wat ik wel of niet moet eten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer