Alexandra Pelle 38 Jaar uit Gorinchem

Weer lekker energiek tussen de bloemen!*

Hoi, ik ben Alexandra, eigenaar van de mooiste bloemenzaak in Gorinchem ‘Green Impulse’. Begin 2016 viel het me op dat ik last kreeg van mijn rug en knieën. Dat is niet handig in mijn bedrijf en ook niet fijn als je een jong gezin hebt, waarmee je graag wat onderneemt. De oorzaak was me ook duidelijk: ik was gewoon te zwaar.

Ik houd van het voorjaar en besloot in april ervoor te gaan en mijn gewicht naar beneden te brengen. Eind van die maand zat ik bij Willy van Loon van La Peau Satin in Leerdam aan tafel. Ze vertelde me hoe PowerSlim werkt en wat voor opties haar bedrijf nog meer had. Ik besloot om te gaan voor de combinatie van het leefstijlprogramma PowerSlim en spieren versterken in de PowerFit cabines.

Uit het feit dat je nu dit artikeltje lees mag je opmaken dat die combinatie is voor mij een gouden greep is gebleken. Het PowerSlim programma beviel me goed: ik vind de producten goed smaken. Doordat je 6x per dag ‘moet’ eten, ben je goed verzadigd. Honger heb ik niet gehad, hoogstens eens trek in iets anders.

In totaal ben ik 14 kilo afgevallen. Het ging niet heel erg snel, maar dat kwam omdat er wat obstakels waren op mijn weg naar een lager gewicht. Zo hadden we dit voorjaar vrij veel feesten, ik had het extra druk omdat één van mijn medewerkers ziek werd, de vakantieperiode heb ik het PowerSlimmen op een later pitje gezet en in de nazomer brak ik mijn teen. Hierdoor kon ik een poosje veel minder bewegen dan ik zou willen.

Maar samen met mijn coach focuste ik telkens opnieuw op mijn doel en dat heb ik inmiddels behaald. Mijn gewicht is al maanden stabiel en daar voel ik me heerlijk bij. Ik heb geen last meer van mijn rug en knieën en ga met een gezonde dosis energie naar mijn werk. Ik ben blij met de keuze voor PowerSlim en kan het anderen, die op een comfortabele manier willen afvallen, zeker aanraden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer