Joyce van Heumen, 61 Jaar uit Sint Odiliënberg

"Ik kan weer bewegen zonder pijn!*"

PowerSlimmer van de maand Oktober 2016

Mijn naam is Joyce. Vanaf januari probeer ik mijn streefgewicht te bereiken onder begeleiding van mijn PowerSlim coaches Maaike en Elly van Voedingscoach Maaike in Herten. In september heb ik mijn streefgewicht bereikt, maar dit ging niet zonder slag of stoot.

Ik heb mijn manier van afvallen helemaal moeten omgooien. Zoals zoveel anderen dacht ik dat afvallen alleen kan als je honger lijdt. Dit bleek niet zo te zijn. Met PowerSlim eet je 6 keer op een dag. In het begin moest ik wennen aan het vele eten. Ik dacht; “Zo val je toch niet af?” Door het 6 keer eten en veel water drinken begon ik (ondanks de overgang) wel resultaat te zien en dat was een hele openbaring voor iemand die alles al geprobeerd heeft.

Door mijn overgewicht kon ik moeilijk bewegen terwijl ik dat wel graag doe. Ik was altijd moe en had veel pijn in mijn gewrichten. Ik dacht soms dat ik reuma had maar bij medische onderzoeken kwam er nooit iets uit. Door het resultaat wat ik bereikt heb kan ik nu wandelen en fietsen en ben ik niet constant moe. Op mijn werk zeggen ze “Hé Joyce, wat loop je licht!” En zo voelt het ook!

Ik zie mezelf weer graag in de spiegel, kan weer leuke kleren kopen en ik kan weer bewegen zonder pijn. Ik heb samen met PowerSlim de cirkel doorbroken en ben hier heel trots op. PowerSlim is geen dieet maar een andere manier van eten en bewegen, het is een andere manier van leven. Ik kan het iedereen aanraden!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer