Christine en Roeland 51 Jaar

We zullen nooit meer in ons oude patroon vallen*

Het was genoeg geweest. Ik zat niet lekker meer in mijn vel, tijd om er iets aan te doen. Vlakbij mijn werk zit Karen, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik zoek even online op wat PowerSlim inhoudt en ben benieuwd, dus ik maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Karen legt me alles duidelijk uit en beantwoordt de vragen die ik heb. We gaan ervoor! Niet alleen ik, ook mijn man gaat de uitdaging aan. Samen ervoor gaan, elkaar motiveren als we een dipje hebben, we zien het helemaal zitten.

Gemakkelijk, gezond en lekker

In het begin is het even een kleine aanpassing met 3 kinderen dus besluit ik een weekplanning te maken. Elke dag weten wat je gaat eten, klinkt een beetje ‘teveel’ maar is eigenlijk heel gemakkelijk. Je gaat nadenken over wat je gaat eten, je bent actief bezig met het creëren van een nieuwe levensstijl. PowerSlim is gemakkelijk, lekker en gezond, wat willen we nog meer? Met alle lekkere tussendoortjes, overheerlijke receptjes en handige tips. Het lijkt helemaal niet of we weer een of ander dieet aan het volgen zijn. Geen honger, geen ‘cravings’ naar zoetigheden, geen schuldgevoelens. PowerSlim voelt goed aan, het lijkt op ons lichaam geschreven.

Ze stond altijd voor ons klaar

Weken gaan voorbij, en ik begin me steeds beter te voelen, mensen beginnen ook te zien dat je er beter uit ziet. Automatisch volgt de vraag wat voor dieet ik aan het volgen ben. Maar voor ons is PowerSlim geen dieet. Onze coach heeft ons laten inzien wat we anders kunnen doen met ons voedingspatroon, door haar weten we nu heel goed wat slechter en beter is voor ons lichaam. Zij is maanden onze steun en toeverlaat geweest. Heeft ons moed ingesproken wanneer we een dipje hadden en ons tips gegeven over hoe we ons leven anders kunnen aanpakken.  Ze luisterde naar onze problemen en stond daar steeds klaar met haar goede raad.

In nog geen vier maanden tijd hebben mijn man en ik ons doel bereikt, en dat voelt goed!

Bedankt PowerSlim en vooral onze coach, om ons te doen inzien dat het anders ook kan. Met alle tips die we gekregen hebben is ons leven nu helemaal anders is! Onze visie over voeding zal nooit meer in het oude patroon vallen want we weten nu perfect hoe het ook gemakkelijk anders kan.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer