Anne & Eva 3 Jaar uit Weert

We konden elkaar heel goed motiveren!*

Anne: “Vroeger was ik eigenlijk niet te zwaar, pas rond mijn twintigste kreeg ik overgewicht. Door stress en negatieve emoties ben ik gaan eten. De sleur van het dagelijks leven en het feit dat ik niet fijn in mijn vel zat, zorgde ervoor dat ik niet meer naar mijn uiterlijk keek. Eten was een "makkelijke" oplossing om je weer even fijn te voelen.

Toen ik de kerst van 2015 een nieuw jurkje wilde kopen en dit een maat 44/46 moest worden omdat ik er anders niet meer in paste kwam voor mij de omslag. Dat vond ik verschrikkelijk, ik heb zo hard gehuild en ik vond dat het op deze manier niet door kon gaan.  

Eva: “Als ik terugkijk naar mijn jeugd heb ik altijd wel een beetje overgewicht gehad, maar echt dik was ik niet. Eigenlijk zijn die extra kilo’s er in de loop der jaren steeds meer ingeslopen, als gevolg van te vaak en te veel lekker eten en snoepen.

Via via hoorde ik over PowerSlim, ik hoorde enthousiaste verhalen zowel over het programma als de coaching. Dat wilde ik ook! Ik had iemand nodig die echt een stok achter de deur voor mij vormde. Mijn coach heeft in haar praktijk een High Tea gehouden voor al haar cliënten en daar heb ik Anne leren kennen, mijn afvalmaatje. Omdat wij ongeveer tegelijkertijd zijn begonnen konden wij elkaar heel goed motiveren omdat wij rond dezelfde tijd in dezelfde fases zaten. Ik kan wel zeggen dat ik door Powerslim een vriendin rijker ben geworden! Dat zie je ook wel aan de leuke foto's die wij hebben mogen maken.” 

Anne: “Doordat ik Eva leerde kennen werd het PowerSlim traject voor mij alleen nog maar leuker! Het gehele traject is me supergoed bevallen. Alleen had ik het nooit gered. Met de begeleiding van mijn PowerSlim coach werd het zo veel makkelijker. Mijn PowerSlim coach bij mij in de buurt voelt namelijk meer als een vriendin dan een coach, maar dan wel een die me op de goede weg houdt. Ik heb het vooraf zelf geprobeerd en ben gezonder gaan eten en gestopt met snoepen. Toen ben ik mijn eerste kilo’s zelf kwijtgeraakt. Maar alleen niet snoepen was voor mij duidelijk niet de oplossing, dus na verschillende vormen van diëten te hebben bekeken kwam ik terecht bij PowerSlim. Dit omdat PowerSlim geen dieet is, maar een verandering van je leefstijl.” 

Eva: “Nu ik mijn afvaltraject heb afgerond kijk ik er heel erg positief op terug! Mijn motto is de hele tijd geweest: 'Het is zo moeilijk als jij het jezelf maakt'. En dit is ook echt zo, als je maar tegen jezelf blijft zeggen dat het zwaar is en dat je niets mag, dan ga je dit vanzelf geloven. Een positieve instelling brengt je bij het afvallen veel en veel verder. Ik heb mijn streefgewicht bereikt en daar ben ik nog iedere dag super trots op! Ik zou voor geen goud terug willen naar het lichaam van de oude Eva. Nu heb ik bergen energie en kan ik de wereld aan!

Anne: “Ook bij mij verloopt de gewichtsbehoudfase heel goed. Weer een sneetje bruin brood, langzaam weer opbouwen naar het "normale eten", maar wel heel bewust bezig zijn met je gewicht. Ik ga nog steeds geregeld naar mijn coach. Een soort stok achter de deur bij mijn gezellige vriendin. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat het Eva en mij gaat lukken om ons gewicht te behouden! Hoe ik me nu voel is niet in woorden te omschrijven. Intens gelukkig of herboren komt in de buurt. Ik had dit niet willen missen, alles gaat zo veel makkelijker, het leven, mijn lichaam, sporten. Heerlijk!”

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer