Judith Vuurens 47 Jaar uit Asperen

We eten nu veel lekkerder en gezonder!*

Na vorige zomer had ik het helemaal gehad. Ik voelde mij niet fit, vond mezelf niet mooi meer en was niet tevreden met mijn figuur. Ik had een drukke tijd achter de rug en iets te vaak koos ik voor gemakkelijke (en dus te zoete, zoute en vette) maaltijden.

Ik ben gaan zoeken op internet naar een afslankprogramma. Al zoekend kwam ik PowerSlim tegen en gelukkig zat er een PowerSlim center in Leerdam, de plaats waar ik werk.

Eind september ben ik begonnen. Na een gesprek met voedingscoach Willy van Loon van La Peau Satin in Leerdam, was ik overtuigd dat PowerSlim bij mij zou passen. Ik houd van koken en nieuwe dingen uitproberen en het idee van meer groenten eten sprak mij bijzonder aan.

6 keer per dag had ik een eetmoment, 3 keer per dag een maaltijd en 3 keer per dag een tussendoortje. Mijn gezin genoot mee van de lekkere lunchgerechten en avondmaaltijden. We eten nu veel lekkerder en gezonder!

Ik ben nu het PowerSlim programma aan het afbouwen. In de afgelopen periode ben ik twee keer op vakantie geweest, naar Turkije en Canada. Die tripjes hebben nauwelijks invloed gehad op mijn proces. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst: deze leefstijl kan ik gemakkelijk volhouden. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer