Judith Vuurens, 45 Jaar uit Asperen

"We eten nu veel lekkerder en gezonder!*"

Na vorige zomer had ik het helemaal gehad. Ik voelde mij niet fit, vond mezelf niet mooi meer en was niet tevreden met mijn figuur. Ik had een drukke tijd achter de rug en iets te vaak koos ik voor gemakkelijke (en dus te zoete, zoute en vette) maaltijden.

Ik ben gaan zoeken op internet naar een afslankprogramma. Al zoekend kwam ik PowerSlim tegen en gelukkig zat er een PowerSlim center in Leerdam, de plaats waar ik werk.

Eind september ben ik begonnen. Na een gesprek met voedingscoach Willy van Loon van La Peau Satin in Leerdam, was ik overtuigd dat PowerSlim bij mij zou passen. Ik houd van koken en nieuwe dingen uitproberen en het idee van meer groenten eten sprak mij bijzonder aan.

6 keer per dag had ik een eetmoment, 3 keer per dag een maaltijd en 3 keer per dag een tussendoortje. Mijn gezin genoot mee van de lekkere lunchgerechten en avondmaaltijden. We eten nu veel lekkerder en gezonder!

Ik ben nu het PowerSlim programma aan het afbouwen. In de afgelopen periode ben ik twee keer op vakantie geweest, naar Turkije en Canada. Die tripjes hebben nauwelijks invloed gehad op mijn proces. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst: deze leefstijl kan ik gemakkelijk volhouden. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer