Anke van den Berg, 26 Jaar uit Stevensbeek

"Wat is het fijn als je weer lekker in je vel zit!*"

PowerSlimmer van de maand Augustus 2017

Afgelopen januari is bij mij de knop omgegaan, er moest iets gebeuren aan mijn gewicht. Ik heb daarvoor zelf pogingen gedaan om af te vallen, dan ging er een paar kilo af maar die kwamen er ook weer net zo snel bij. Via Facebook kwam ik het PowerSlim programma tegen en ik kwam erachter dat er een coach bij ons in de buurt zat, namelijk Inge Hendriks van TFM-Afslankstudio Boxmeer. Via haar website heb ik contact gezocht en de week erop zat ik al in haar studio voor een intake gesprek. Dit voelde zo goed bij Inge dat ik gelijk het starterspakket heb meegenomen.

In maart van dit jaar ben ik begonnen met PowerSlimmen, we hebben bewust een datum gekozen die wat in de toekomst lag zodat ik mij goed kon voorbereiden op het dieet. Ook ben ik tot deze datum gekomen omdat de carnaval eind februari begon en alcoholconsumptie wordt niet aangeraden tijdens het dieet ;)

In het begin had ik als doel om 20 kg af te vallen, maar in de eerste week gaf de weegschaal al een lager getal aan dan mijn startgewicht! Ik verloor toen voornamelijk vocht, maar toch gaf dit zo’n motivatie dat ik toen mijn doel meteen naar de 25 kg heb gezet. Gaandeweg heb ik mijn streefgewicht bepaald, voor dit gewicht moet ik 28 kg verliezen.

Nu, 4 maanden verder, heb ik mijn einddoel nog niet gehaald maar ik ben op de goede weg! Het PowerSlim programma heeft veel lekkere en makkelijke producten, daardoor is het ook goed vol te houden. Ik hou van afwisseling met de maaltijden en gebruik regelmatig de website van PowerSlim om recepten op te zoeken.

Nu ik al zoveel gewicht kwijt ben voel ik me super, ik zit beter in mijn vel! Nog een paar kilo en dan mag ik naar fase 2. Ik ben benieuwd hoe dat gaat, maar met hulp van mijn coach Inge gaat dat zeker goed komen! Kortom, ik ben nu al super blij met het resultaat. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer