Denise Veldhuis 32 Jaar uit Rotterdam

Wat betreft beweging heb ik alleen veel gewandeld*

Vorig jaar februari begon mijn PowerSlim avontuur. Ik had al zoveel geprobeerd. Ik weet nog dat ik zei dat dit mijn laatste poging zou zijn. Ik zou eigenlijk alleen maar voor een kennismakingsgesprek gaan, maar uiteindelijk liep ik vol enthousiasme met het starterspakket naar buiten!

Vol goede moed begon ik en wat ging het makkelijk. De informatie was duidelijk, ik kreeg allerlei handige weekmenu’s en de producten waren allemaal heel lekker. Na een paar weken had ik door wat ik echt lekker vond en welke gerechtjes ik allemaal kon bereiden met alle producten van PowerSlim.

Ik had het niet beter kunnen treffen met mijn PowerSlim coach Mirjam! We hadden een hele goede klik en ik werd elke week weer wijzer van alle informatie die Mirjam voor mij opzocht en met mij doornam. Zo had ik vaak last van het vasthouden van vocht en gewrichtspijn, wat past bij mijn fibromyalgie. Ook hiermee kon Mirjam mij vooruit helpen. Na onze wekelijkse afspraak ging ik met een opgeheven hoofd de week weer tegemoet, ook wanneer de resultaten soms niet waren zoals verwacht.  

In de zomer ben ik een poosje gestopt met het PowerSlim programma, maar lukte het me goed om in balans te blijven. Wat betreft beweging heb ik eigenlijk het hele jaar alleen maar veel gewandeld. Dat gaat nu ook steeds makkelijker en beter. Ik kijk weer positiever naar de toekomst kijken!

Ik heb een emotioneel jaar achter de rug, maar PowerSlim heeft mij perspectief geboden. Ik had geen last van emotie-eten en bleef toch langzaam dichterbij mijn doel komen, ondanks alle onrust en stress. Ik ga rustig alles afbouwen, zodat ik deze leefstijl de rest van mijn leven vol kan houden. Het is super leuk om allemaal positieve, lieve reacties te krijgen van iedereen, maar vooral van mijn coach, die elke week weer trots is! Mirjam is een topper en ik zal haar ook voor de laatste loodjes hard nodig hebben.

PowerSlim coach Mirjam:

Denise is een fantastische vrouw die ondanks wat tegenslagen zo’n mooi resultaat heeft bereikt! Ze is echt een doorzetter, die ook nog eens haar opleiding als verpleegkundige heeft afgerond met een gezin en een baan. Ik vind haar ook een knappe stralende vrouw, die haar koppie niet laat hangen! Je hebt het fantastisch gedaan Denise.

Mirjam
Coach van Denise

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 32 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer