Willeke van Lith 40 Jaar uit Meteren

Wat ben ik blij dat mijn coach me gebeld heeft!*

Begin 2017 las ik een ervaringsverhaal over PowerSlim. Wat mij hierin aansprak was dat de schrijfster haar doel snel behaalde. De twijfel of ik het wel zou kunnen en of het me ook waard zou zijn, zorgde ervoor dat ik de keuze voor me uitschoof.

Half september trok ik toch de stoute schoenen aan en bezocht ik een open dag bij La Peau Satin in Culemborg. Sandra ontving me erg vriendelijk en kon mij overtuigen dat PowerSlim wel bij mij kon passen. We maakten de afspraak dat, als ik in oktober zelf niet gebeld had, Sandra mij gerust mocht bellen. De keuze was gemaakt want ik wilde echt wat aan mijn levensstijl veranderen. Maar wanneer?

Na een telefoontje van Sandra maakte ik een afspraak. Na het wegen, stelden we samen een doel. Starten kon niet diezelfde week want ik had wat afspraken en etentjes gepland.

Eind oktober ben ik dan toch echt gestart. De knop was om! De pepernoten waren inmiddels gearriveerd en ook de kerst en oud en nieuw stonden voor de deur. Door voortdurend de vraag te stellen of ik nu zin had in iets of ik dat ik het echt nodig had, kon ik veel verleidingen weerstaan.

De eerste maand hield ik me strak aan het schema wat in het boek stond. De drankjes vond ik persoonlijk niet zo lekker, dus na die eerste maand maakte ik zelf een menu met mijn favorieten. Zo was in de ochtend muesli met kwark mijn favoriet en wisselde ik bij de lunch crackers, lijnzaadbrood of een meergranenbol af. Aan het einde van fase 1 en gedurende fase 2 at ik tussen de middag vaak een salade. De keuze van PowerSlim producten is erg groot en daarnaast is het ook makkelijk en snel klaar te maken. Door de ruime keuze aan zoete en hartige tussendoortjes had ik niet het idee dat het echt een streng programma is. De chocolade chunk of het frambozencakeje, kaassnack of een bruschetta met tomaat behoorden tot mijn favorieten.

In januari heb ik mijn doel naar beneden bijgesteld, dit doel heb ik inmiddels behaald! Naast PowerSlim ben ik in september ook gestart met sporten. Het sporten was erg ondersteunend tijdens dit traject en heeft het proces naar mijn idee enorm versneld. Tijdens het sporten merk ik dat ik meer energie heb. Een rondje hardlopen gaat ineens een stuk sneller.

Wat ben ik blij dat Sandra me gebeld heeft! Ze heeft me op een zeer prettige manier ondersteund tijdens dit traject. Het spannendste komt nu: ervoor zorgen dat ik net zo lekker in mijn vel blijf zitten als ik nu zit. Welke producten kan ik nu het beste kopen in plaats van de PowerSlim producten? En wanneer maak ik een uitzondering? Gelukkig heb ik een cursusmap meegekregen waarmee ik deze nieuwe levensstijl kan behouden, zijn er de producten van PowerSlim Balance en ga ik aankomende periode nog met regelmaat naar Sandra.

Ik hoop dat ik met mijn verhaal anderen kan aanmoedigen om ook te gaan PowerSlimmen. Achteraf gezien had ik er veel eerder aan moeten beginnen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 53 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer