Wendy van Orsouw, 42 Jaar uit Culemborg

"Was ik maar eerder met PowerSlim begonnen!*"

Tja, waarom ik niet eerder ben begonnen met PowerSlim? Ik was gewoon eigenwijs denk ik. Op zich stoorde ik mij ook niet enorm aan mijn extra kilo’s. Ik had altijd zoiets van: ‘dan moet ik maar minder snoepen, dan gaat het er wel vanaf’. Maar dat had ik er dan weer niet voor over.

Toevallig is Tamara mijn buurvrouw. Tamara werkt bij La Peau Satin, een PowerSlim center met een vestiging in Culemborg. Via haar kreeg ik ‘toevallig’ weleens wat te proeven van PowerSlim. Die producten vond ik best wel goed smaken. Wel vond ik nog steeds dat ik gewoon geen suiker meer moest eten als ik wilde afvallen. Maaltijdvervangers hoorde daar voor mij niet bij. En hé, je gaat toch niet betalen om je gewenste gewicht te behalen?

Maar goed, het afgelopen jaar zat ik helemaal niet lekker in mijn vel en zo zat er stiekem wel 10 kilo te veel aan mijn lijf, waardoor ik toen dus wel heel strak in mijn vel zat. Toen kreeg ik ook nog de vraag of ik in blijde verwachting was en precies op dat moment zei Tamara dat ik gewoon moest gaan PowerSlimmen. Nou vooruit dan, we zien het wel...

Eenmaal gestart voelde ik mij al gauw FANTASTISCH en ook belachelijk dom dat ik niet gewoon veel eerder hiermee begonnen was. De producten en recepten zijn echt HEERLIJK! In het begin moest ik heel erg wennen aan 6 keer per dag eten. Regelmatig viel ik Tamara lastig met de vraag of ik echt wel zo veel kon eten en toch zou gaan afvallen. Ze legde dan uit dat ik juist al die voeding (veel eiwitten uit de PowerSlim producten, kwark, vlees, vis, groenten) nodig had om goed af te kunnen vallen. En ja, ik kon met gemak het eerste doel naar beneden bijstellen.

Mijn lijf voelt lekkerder, ik ben fitter en kleding staat allemaal veel leuker. Ik beweeg mij veel gemakkelijker op mijn werk (Ik heb een eigen schoenenwinkel in Zaltbommel, MOOD for shoes). Ik word overspoeld met complimenten en zeg dan ook regelmatig: GA GEWOON POWERSLIMMEN!!

Ik ben heel blij dat ik niet zelf ben gaan tobben en dat ik een stok achter de deur heb gehad en een coach die mij kon vertellen wat ik beter wel en wat ik beter niet kon doen. Het is elke cent waard geweest.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer