Marijke Stoutjesdijk 46 Jaar uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Wacht niet tot morgen maar begin vandaag!*

Ik ben Marijke, 45 jaar en werk als verpleegkundige. Nadat ik 5 jaar geleden mijn tweede hernia operatie had gehad en mijn herstel heel slecht was, heb ik een jaar niet heb kunnen werken. Hierdoor belande ik in een burn-out. Bewegen deed ik nauwelijks en lekker eten was een soort troost.

Ik heb vaak geprobeerd om een gezond eetpatroon aan te leren, dat lukte dan maar voor even en dan hield het op. Daarnaast bleek ik problemen te hebben met mijn schildklier en moest ik aan de medicijnen. Dat hielp ook allemaal niet mee.

Na de zomervakantie van 2020 moest de knop om. Ik was vaak moe en zat niet meer lekker in mijn vel. Op het werk sprak ik een collega die het PowerSlim programma volgde en zij was hier erg enthousiast over. Ik heb toen een coach bij mij in de buurt gevonden, Susanne van Feelgood voedingscoach. Ze zat die week eigenlijk al vol, maar ik heb haar zowat gesmeekt om toch nog die dag langs te mogen komen omdat ik bang was dat ik het dan weer vooruit zou schuiven of zelfs er niet aan zou gaan beginnen. Ik hoor haar nog zeggen: kom maar langs aan het eind van de dag, ik maak tijd voor je.

Na een intake van zeker anderhalf uur ging ik vol goede moed naar huis met twee tassen vol PowerSlim producten (repen, brood, smoothies enz.). Er zijn zoveel lekkere producten! Ik werd steeds creatiever met eten koken. ‘Ik kan het wel!’ dacht ik. Het is inmiddels een soort sport geworden om producten te vinden met weinig koolhydraten, en ik denk eerst na voor ik iets eet.

Ik had mezelf voorgenomen om kleine doelen te stellen. Ik was heel trots op ieder stapje dichterbij, en werd steeds zelfverzekerder. Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en voel ik me veel beter! Ik ben heel trots dat het mij gelukt is. Samen met mijn coach, want zonder onze leuke gesprekken weet ik niet of ik het volgehouden zou hebben.

Ik ben nu voorzichtig aan het afbouwen. In plaats van PowerSlim producten ga ik over naar gewone producten uit de supermarkt. Dat doe ik in overleg met mijn coach, want ik wil namelijk zeker weten of ik de goede producten kies.

Verder kan ik iedereen PowerSlim aanraden “Wacht niet tot morgen, begin vandaag”.

Susanne
Coach van Marijke

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 32 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer