Vivian van Puyvelde, 57 Jaar

"Vorige pogingen mislukten omdat ik het alleen moest doen*"

Nadat ik gestopt ben met roken heb ik veel verkeerde voeding gegeten, omdat je lichaam een compensatie zoekt voor het roken. Ik had het zelf eigenlijk niet zo door. Dit ging 8 jaar lang zo verder totdat ik merkte dat ik me niet meer op mijn gemak voelde, ik zat niet meer lekker in mijn vel.

Ik wilde graag een gezond eetpatroon aanleren. Ik ging langs bij een diëtiste en heb Weight Watchers gevolgd, maar beide zonder succes. Door het feit dat je veel te veel op jezelf bent aangewezen. Ik zocht juist een manier om een gezonde levensstijl aan te leren waarbij ik begeleiding kreeg. Kortom, met een coach.

Plots zag ik op Facebook een bericht van een PowerSlim coach. Dat leek me de oplossing! Ik heb direct contact met haar opgenomen. In november ben ik begonnen. 

Ik was bang dat ik maar heel weinig mocht eten, maar dat bleek bij het PowerSlim programma niet het geval te zijn. Integendeel, ik heb 6 eetmomenten op een dag. De producten zijn lekker en zijn goed te combineren met andere gezonde voedingsmiddelen. Je kan heerlijke gerechten klaarmaken.

En als het even wat minder ging, was mijn coach er steeds om mij te motiveren om door te zetten. Waarvoor mijn dank. Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden die graag een gezond eetpatroon wil aanleren op een gevarieerde en gestructureerde manier. Ik heb geleerd wat gezonde voeding is en kan nu weer gerust uiteten gaan en genieten van een glaasje wijn, omdat ik nu weet wat ik beter wel en niet kan bestellen. Het lukt me nu prima om in balans te blijven.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer