Astrid Westerhoven 42 Jaar uit Koog aan de Zaan

Voorheen bedacht ik vaak een excuus*

PowerSlimmer in the picture

Graag stellen we aan jullie voor Astrid, onze tweede PowerSlimmer in the picture. Astrid volgde het PowerSlim programma bij haar coach Anouk en met een prachtig resultaat als gevolg. We zetten haar dan ook graag in het zonnetje en nodigden haar uit voor een fotoshoot bij ons op kantoor.

Samen met haar coach is ze naar het hoofdkantoor gekomen. Astrid en Anouk hebben al een hele rit achter de rug, want het is zo’n 1,5 uur rijden vanaf Zaandam naar Eindhoven. Allereerst mag Astrid aanschuiven bij onze visagist. Ze vertelt ons dat ze het best wel spannend vindt.

Hoe ben je eigenlijk bij PowerSlim terecht gekomen?

Toen ik de foto’s van mijn zomervakantie terug zag schrok ik. Ik moest nu écht iets gebeuren vond ik. Op internet lees je zoveel, ik ben begonnen met dagelijks ‘punten tellen’. Ik hield dat dan even vol en na een tijdje zaten die kilo’s er weer gewoon aan. Moedeloos werd ik ervan!

Een collega van me wees mij op de werkwijze van PowerSlim en ik werd eigenlijk steeds enthousiaster. Dat wilde ik ook! Zo lekker eten, mezelf weer goed en zelfverzekerd voelen en leuke kleding dragen. Mijn collega gebruikte af en toe ook de producten van PowerSlim omdat zijn vrouw PowerSlim coach is. Ik twijfelde heel erg of ik contact met haar moest opnemen. ‘Het is toch een bekende. Wat als het nou tegenvalt.’ Ik besloot toch om contact op te nemen en heb met Anouk gebeld.

Zij heeft mij heel duidelijk uitgelegd hoe PowerSlim werkt en hoe ik mijn gezonde eetpatroon ook op de lange termijn vol kan blijven houden.

PowerSlimmer in the picuture Astrid 1

PowerSlimmer in the picture 3

Hoe verliep de start?

Na het intakegesprek had ik ontzettend veel zin om aan de slag te gaan, maar er stonden die periode veel feestjes op de planning. Ik wilde dan ook graag pas daarna beginnen. Anouk overtuigde om gewoon direct te starten zodat ik ook op de feestje een verantwoorde keuze kon maken.

Iedere week ging ik bij Anouk langs. Ze leerde mij wat de metingen inhouden en ik werd alleen maar enthousiaster. Door wekelijks resultaat te zien was het gemakkelijk om door te zetten.

Wat vond je fijn aan PowerSlim?

Ik kan zo lekker eten! Geen flauwe of slappe maaltijden maar heerlijke gerechten en tussendoortjes die oprecht lekker zijn.

Daarnaast vind ik de begeleiding van mijn PowerSlim coach ontzettend fijn en belangrijk. De wekelijkse afspraak met Anouk voelt toch als een stok achter de deur, en dat is kennelijk wat ik nodig heb. Voorheen bedacht ik vaak een excuus voor mezelf waardoor ik toch iets ongezonds mocht. Door de afspraken met Anouk denk ik nu eerst na voordat ik iets in mijn mond stop!

Wat is er anders dan voorheen?

Ook mijn omgeving zag dat er iets aan de hand was. Ik werd vrolijker, zelfverzekerder en kleedde mij anders. De dagelijkse complimenten neem ik dan ook dankbaar in ontvangst.

Anouk leert mij verantwoorde en gezonde keuzes te maken en blijft mij ondersteunen.

Voorheen bekeek ik nooit een etiket. Boodschappen doen duurt nu wel veel langer aangezien ik nu WIL weten wat ik eet! Ik heb echt het gevoel dat mijn hele eetpatroon veranderd is en daar voel ik mij super bij!

Wanneer Astrid klaar is bij de visagist lopen we samen de fotostudio binnen. Ze vertelt dat ze stiekem best wel zenuwachtig is. Gelukkig weet de fotograaf Astrid op haar gemak te stellen en moedigt haar coach Anouk haar aan. En kijk eens wat een mooie foto’s het zijn geworden! Nog eentje samen met de coach, want ze hebben het immers toch samen gedaan. Jullie zijn toppers!

PowerSlimmer in the picture Astrid 2

Anouk
Coach van Astrid

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer