Wypkje Papma-Stapert, 43 Jaar uit Stiens

"Ik voel mij fit en energiek!*"

Hardlopen, dat is wat ik graag weer wilde doen, lekker die wind in mijn gezicht en gedachten ordenen. Een geluksmoment voor mezelf. Na een aantal pogingen kwam ik al snel tot de conclusie dat mijn (over-)gewicht daarin een belemmering ging vormen, blessures, last van mijn knieën en onvoldoende energie.

Ik wilde het anders. Al mijn hele leven speelt mijn gewicht een rol. Om het enigszins binnen de perken te houden had ik mezelf een eetpatroon aangeleerd waarvan ik wel wist dat het niet deugde. Maar hoe moest ik dit eetpatroon doorbreken? Toen kwam Nena van Reviva Body Shape in Stiens op mijn pad. Ik noemde haar PowerSlim-Nena.

Bij haar heb ik mijn verhaal gedaan en mijn doelstelling besproken. Het waren niet de kilo’s die mij dwars zaten, maar het gemis aan beweging en het genot van smakelijk eten. Tot mijn grote verbazing trof ik direct een luisterend en begrijpend oor. Meteen daarna werd mij een spiegel voorgehouden, je moet het zelf doen!

En die weg ben ik ingeslagen, met een goed gevuld starterspakket ging ik op pad. Wat een omschakeling die eerste twee weken, van een verkrampt voedingspatroon naar gevarieerd, smakelijk en regelmatig eten. Week na week gaat het beter. Ik vind mijn nieuwe levensstijl heel erg aangenaam. Ik voel mij fit en energiek!

De knop gaat gestaag om. Nena is daarin een grote stimulator, alle hulde voor haar coaching! Mijn afvalproces verloopt niet snel, maar mijn fysieke conditie daarentegen verbetert in korte tijd enorm en wat een boost geeft dat! Al met al kan ik inmiddels zeggen dat deze levensstijl me veel meer geeft dan een gezond gewicht. Het PowerSlim afslankprogramma past goed bij mij. Ik ben er nog niet, maar wel al een heel eind op de goede weg! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer