Sandrina Kisjes, 30 Jaar uit Steenwijk

"Ik voel me eindelijk weer mezelf!*"

Ik was altijd heel fanatiek met sporten en kon goed streng voor mijzelf zijn. Vorig jaar maart kreeg ik helaas een auto ongeluk en ben toen alle focus en discipline kwijtgeraakt. Ik had nergens meer zin in en at werkelijk alles!

Toen brak er een moment aan. Ik zag mezelf terug op foto’s van diverse feestjes en dacht dit kan echt niet meer. Ik ben bij diëtistAukje van der Ploeg van Wellvita in Wolvega langs geweest. Zij raadde mij aan op het PowerSlim afslankprogramma te gaan volgen. Ik kreeg geweldige begeleiding van haar en het eten was echt heel lekker!

Aukje was de stok achter de deur die ik nodig had. Na een paar weken was het resultaat al snel merkbaar en ging ik mij ook meer op het sporten focussen. Nu ben ik bijna 9 weken verder, ik voel mij eindelijk weer mezelf. Kleding staat beter en hoef mij niet meer te verbergen! Ik ben heel blij dat ik hieraan ben begonnen. Van tevoren had ik nooit gedacht dat ik dit zou kunnen.

Ik blijf nog even doorgaan met PowerSlim en ga het sporten ook volhouden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Sanne Teeuwen-Crijns, 33 jaar uit Helden "Ik kan weer meespelen met mijn kinderen!*"

Ik voel me nu zoveel beter en kan weer lekker meespelen met mijn twee dochtertjes van 4 en 5 jaar.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Martine Bökkers, 36 jaar uit Raalte "Ik voel me werkelijk fantastisch!*"

Ik ben nu bijna een jaar verder en ik voel me werkelijk fantastisch! Ik ben zo trots op mezelf en straal als nooit tevoren!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer