Linda Carels, 36 Jaar uit Sint-Oedenrode

"Vallen én opstaan!*"

Ik heb al een keer eerder het PowerSlim programma gevolgd bij mijn coach Monique van Wessum in Best. Maar helaas ben ik in 2019 terug gevallen in mijn oude eetpatroon, met extra kilo’s als gevolg.

Na mijn skivakantie was voor mij de maat vol. Ik was niet meer gelukkig met mezelf en alles koste veel meer moeite en energie. Ik heb mezelf een schop onder mijn kont gegeven en opnieuw contact gezocht met mijn PowerSlim coach Monique. Ja, weer met hangende pootjes kwam ik terug bij mijn coach, maar gelukkig is Monique een hele prettige coach die mij weer opnieuw wist te motiveren. Ze gaf me de juiste handvatten om het deze keer wel tot een succes te brengen.

De eerste week was het even tandjes bijten om af te kicken van alle suikers, koolhydraten en de hoeveelheid aan eten wat ik door de tijd was gaan nuttigen. Maar na een week mocht het resultaat er zijn en dat gaf mij weer uitzicht op mijn doel!

Nu 12 weken later ben ik een totaal ander mens, zowel mentaal als fysiek. Ik heb mijn doel bereikt (deze heb ik zelfs in het proces verlaagd). Ik zeg niet dat het vanzelf gaat, dat zou gelogen zijn, maar samen met je coach, discipline en doorzettingsvermogen is alles te bereiken. Ik voel me zoveel beter nu!

De producten van PowerSlim vind ik persoonlijk super. Waarom? Ze zijn lekker van smaak, er is veel variatie mogelijk en wat voor mij echt een uitkomst is: gemak (ik hoef niet uren in de keuken te staan om mijn maaltijden voor te bereiden).

Ik kan dan ook alleen maar afsluiten met positieve woorden over PowerSlim en het advies om een coach te zoeken die bij jou als persoon past!

Als je ook graag een gezonde levensstijl wil aanleren kan ik je PowerSlim zeker aanraden, maar wel met de kanttekening dat je het zelf moet doen en willen. Ja, je hebt doorzettingsvermogen en discipline nodig om je levensstijl aan te passen maar als het mij gelukt is, lukt het jou ook. Dus ik zou zeggen: ‘Gas erop!’.

Monique, ik wil je graag bedanken voor je prettige begeleiding, enthousiasme en advies!

Monique
Coach van Linda

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer