Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nancy Heunen, 37 Jaar uit Roggel

"Uren in de sportschool doorbrengen is niks voor mij*"

Ik had al zoveel diëten geprobeerd maar niets wat echt goed hielp om de kilo’s kwijt te raken. Ik ben absoluut geen sportvrouw dus uren in de sportschool doorbrengen is niks voor mij. Het kostte me moeite om leuke kleding te vinden en mijn gezondheid ging ook wat achteruit, ik had een hoge bloeddruk en ik voelde me futloos.

Daarom ben ik naar Voedingscoach Maaike in Roggel gegaan. Dankzij haar en PowerSlim heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik had voor mezelf een doel gesteld, dat ik al na twee maanden haalde zonder problemen! Dat voelde echt fijn, dus toen heb ik samen met Maaike een nieuw doel gesteld en ook dit heb ik bereikt!

Ik krijg zoveel complimenten, dat geeft je ook een boost om door te zetten. Het fijne is dat ik nu veel gezonder kook en meer variatie gebruik bij de gerechten die ik maak. Ik kan nu ook leuke kleding vinden om aan te trekken.

Ik voel me weer fit en ben heel erg blij dat ik de stap heb genomen om naar Maaike toe te gaan, ze begeleidt je met goede tips naar een gezond gewicht! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Annemieke Rissewijck-Bakker, 32 jaar uit Loenen "Geen last van een end-of-summer blues!**"

Ik ben net terug van vakantie, dat vond ik wel even spannend. Normaal liep ik liever niet in zwemkleding.

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Carmen Wijnaut, 49 jaar "Ik schaamde me en ging hierdoor minder op stap**"

Als ik mensen tegenkwam die me een tijd niet gezien hadden hoorde ik hen denken: "Zo, zij is veranderd!". Ik schaamde me hiervoor.

Lees meer
Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer