PowerSlim Ervaring

Uren in de sportschool doorbrengen is niks voor mij*

, 37 jaar uit Roggel

Ik had al zoveel diëten geprobeerd maar niets wat echt goed hielp om de kilo’s kwijt te raken. Ik ben absoluut geen sportvrouw dus uren in de sportschool doorbrengen is niks voor mij. Het kostte me moeite om leuke kleding te vinden en mijn gezondheid ging ook wat achteruit, ik had een hoge bloeddruk en ik voelde me futloos.

Daarom ben ik naar Voedingscoach Maaike in Roggel gegaan. Dankzij haar en PowerSlim heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik had voor mezelf een doel gesteld, dat ik al na twee maanden haalde zonder problemen! Dat voelde echt fijn, dus toen heb ik samen met Maaike een nieuw doel gesteld en ook dit heb ik bereikt!

Ik krijg zoveel complimenten, dat geeft je ook een boost om door te zetten. Het fijne is dat ik nu veel gezonder kook en meer variatie gebruik bij de gerechten die ik maak. Ik kan nu ook leuke kleding vinden om aan te trekken.

Ik voel me weer fit en ben heel erg blij dat ik de stap heb genomen om naar Maaike toe te gaan, ze begeleidt je met goede tips naar een gezond gewicht!
Zoek hier een PowerSlim coach bij jou in de buurt


* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer