Petra van Middelaar, 37 Jaar uit Amersfoort

"Trots op mezelf!*"

Hoi ik ben Petra van Middelaar. Ik ben in september afgelopen jaar gestart met PowerSlim. Mijn zus had mij enthousiast gemaakt en vol goede moed ben ik aan het programma begonnen. De afgelopen jaren ben ik toch wel veel aangekomen, na twee zwangerschappen en drukte, ik was er klaar mee!

Ik heb me goed laten informeren door Desiré. Ik had al meerdere diëten geprobeerd maar steeds met onvoldoende resultaat. Na de goede uitleg door Desiré ben ik met het starterspakket naar huis gegaan. Dit overzichtelijk pakket gaf me nog meer duidelijkheid. Er zat een weekmenu in en na de eerste week het PowerSlim programma te hebben gevolgd waren de eerste resultaten er al. Samen met Desiré nam ik iedere week het menu door. Desiré gaf me tips en maakte er een uitdaging van waardoor ik gemotiveerd bleef. Dat ik me zo goed voelde en resultaten bleef boeken was een grote motivatie. Ik was trots op mezelf. Kerstmis, Nieuwjaar en ook Carnaval heb ik goed doorgekomen. Door de PowerSlim producten én voedingscoach Desiré mag het resultaat er zijn. Ik heb inmiddels mijn doel behaald en ben super blij en trots op mezelf.

Door het volgen van het PowerSlim programma heb ik geen maat 42 of Xl meer, maar mag ik nu heerlijk shoppen in de kleine maten. Wat een heerlijk gevoel is dat! Daarnaast voel ik me een stuk fitter en kan ik veel makkelijker bewegen. Ook sporten vind ik heerlijk. Ik merk dat ik energie voor 10 heb en ik zie PowerSlim dan ook niet meer als een dieet, maar een andere leefstijl. Ik kan het iedereen aanraden om je zeker eens te informeren. Je krijgt er zoveel voor terug!

Ik zit lekker in mijn vel en dit straal ik ook uit.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer