Anneke Paas 56 Jaar uit Wilnis

Start vandaag nog, want je kan jezelf geen mooier cadeau geven*

In een jarenlange strijd tegen een depressie heb ik mezelf mentaal beter leren kennen. Ik besefte dat mijn innerlijke gevoel over mijzelf niet overeenkwam met hoe ik mijzelf in de spiegel zag.

Na een aantal pogingen om gewicht te verliezen kwam ik steeds meer aan en toen er in de coronatijd ook nog wat andere dingen speelden was het hek van de dam qua eten en drinken. Op een dag was ik helemaal klaar met de disbalans van mij krachtig voelen van binnen, maar mij zo onzeker voelen over mijn overgewicht.

Door alle pogingen wist ik wat ik nodig had. Geen dieet waar ik uren voor in de keuken moet staan en alleen maar salades mag eten. Ik moest iets gerichts vinden en zo kwam ik bij PowerSlim terecht. Ik zag op Instagram en op de website mooie verhalen en resultaten voorbij komen en heb gelijk een afspraak gemaakt bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik kwam bij coach Cirina van Neo Vita in Uithoorn terecht.

Na een duidelijke uitleg mocht ik op de weegschaal gaan staan. 99,7 kg, wat schrok ik daarvan. Vanaf dag 1 ben ik heel gemotiveerd aan de slag gegaan. Ik heb geen enkele drang meer naar suiker gehad en nog fijner geen alcoholisch drankje meer genomen. En dat kost mij tot op heden geen enkele moeite. Daar ben ik nog steeds zo verbaasd over.

Ik voelde me na de eerste week al veel beter en ben weer gaan wandelen. Cirina is mijn wekelijkse steun en toeverlaat. Haar warme begeleiding maakt van elk bezoekje weer een feest. Samen met mij is zij elke week zo trots. Op elke vraag heeft zij een antwoord. Een beter coach kan ik mij niet wensen!

Inmiddels ben ik bezig met de opbouw en zit ik in fase 2A. Ik weet zeker dat het me met de hulp van Cirina gaat lukken om mijn doel te bereiken. Ik ben heel blij dat ik daarna nog een jaar begeleid zal worden en nog meer kan leren om in balans te blijven. Want dat is toch de tijd dat je je in de verleidelijke eet- en drinkwereld staande moet houden.

Het kookboek, met vooral daarin veel heerlijke en eenvoudige recepten is zo fijn. De lekkerste recepten online van PowerSlim heb ik in een map. Samen met de tussendoortjes van PowerSlim zal dit mijn nieuwe levensstijl blijven en mijn gezin geniet volop mee.

Ik raad iedereen die graag een gezonde levensstijl wil PowerSlim aan: “Start vandaag nog, want je kan jezelf geen mooier cadeau geven”. En nog een klein ideetje, volg PowerSlim op Instagram en Facebook. Je komt ook daar in een warm bad terecht. Als je een reactie plaatst krijg je een fijn opbeurend antwoord terug.

Cirina
Coach van Anneke

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer