Claudia Timan 43 Jaar uit Lisse

Soms vond ik het zwaar, maar ik zette door!*

Nadat ik al jarenlang niet lekker in mijn vel zat, besloot ik het roer om te gooien.

Na verschillende pogingen, wat alleen maar averechts werkte, kwam ik toevallig via Facebook het PowerSlim programma tegen. Ik twijfelde.. zal ik contact op nemen of niet. Ik besloot om toch contact op te nemen met mijn een PowerSlim coach bij mij in de buurt, Mariska, en ik ging langs voor een kennismakingsgesprek.  

Na het gesprek was ik heel enthousiast en besloot ik om ervoor te gaan. Ik vond het af en toe best zwaar omdat ik mijn eetpatroon radicaal om moest gooien. Ik at niet gezond en ook at ik maar twee keer per dag. Ik moest heel erg wennen dat ik meerdere keren per dag moest eten omdat ik dat helemaal niet gewend was, maar mijn coach Mariska heeft mij daarin heel goed begeleid.

Niet alle producten van PowerSlim vond ik lekker, maar samen met mijn coach bekeken we welke ik wel lekker vond en pasten in mijn eetpatroon. De muesli vond ik erg lekker en ook de desserts nam ik graag. Als tussendoortje nam ik vaak een rode vruchten reep of iets uit het variatiedoosje repen. Tijdens het avondeten liet ik het PowerSlim product achterwege en kookte ik zelf iets lekkers, koolhydraatarms.

Ik merkte dat ik tijdens het PowerSlimmen steeds beter in mijn vel ging zitten. Ik had zelf nooit verwacht dat ik het allemaal zou halen. Ik ben nu zelfverzekerder en sta positief in het leven, ik eet gezond en ben meer verschillende dingen gaan leren eten.

Soms vond ik het heel zwaar maar ik zette door en het is me gelukt! Mijn coach heeft me goed gesteund maar mijn man ook. Toen ik de foto´s zag van mezelf voordat ik met PowerSlim was gestart en van het eindresultaat nu, schrok ik van het verschil.

Ik wil mijn coach Mariska bedanken voor de goede begeleiding en steun en adviezen. Ik kom nog steeds iedere 4 weken bij mijn coach om te bespreken hoe het gaat. Dat is echt voor mij een stok achter de deur, maar ik heb er heel veel vertrouwen in dat ik mijn gezonde eetpatroon weet door te zetten!

Coach Mariska: 

Lieve Claudia, wat een ommezwaai heb jij gemaakt. Je bent anders en gezond gaan eten. Je kan nu zelf je nieuwe leefstijl voortzetten, samen met jouw man die je door dik en dun steunt. Heel erg mooi om te zien. En ik laat je nog niet los, wat je zelf zegt, je komt nog regelmatig bij mij langs om te wegen en te bespreken hoe het gaat. Ik ben super trots op jou, je ziet er prachtig en zelfverzekerd uit! 

Mariska
Coach van Claudia

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer