Belinda Meeuwsen 20 Jaar uit Breda

Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*

Hoi, ik wil me graag voorstellen. Mijn naam is Belinda en ik ben bijna 20 jaar oud. Door diverse omstandigheden had ik een slecht eetpatroon ontwikkeld. Hoe dat er dan uit zag? Ik zat toen op het MBO in Tilburg en ik was regelmatig te vinden bij de Mc Donalds. Soms weleens twee keer op een dag. Ook was het voor mij gemakkelijk om in de kantine een broodje te halen of in de trein een zak snoep leeg te eten. Ik was me niet bewust wat ik eigenlijk allemaal at op een dag.

Ik had een paar jaar eerder al verschillende diëten gevolgd, maar helaas lukte het niet en gaf ik snel op. Na jarenlang de adviezen van mijn ouders te hebben genegeerd viel bij mij eindelijk het kwartje. Ik had al een jaar niet meer op de weegschaal gestaan en vond het doodeng. Uiteindelijk ben ik met een vriendin meegegaan naar Annelieke, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Hier heb ik een goed gesprek gehad en ben ik gelijk op de weegschaal gaan staan. Ik schrok enorm en schoot gelijk in tranen. Dat was voor mij de trigger om nu echt iets aan mijn levensstijl te gaan doen.

Ik ben mega trots op mezelf

Ik ben toen gelijk de volgende maandag begonnen. De eerste drie weken voor mij waren heel lastig, omdat ik heel erg moest wennen aan gezond eten. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat. Wat betreft beweging heb ik alleen veel gewandeld.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ben ik mega trots op mezelf. Wat voor mij het belangrijkste is, is dat ik veel positiever en zelfverzekerder door het leven ga. Ik ben nu zelfs op het punt gekomen dat ik 2/3 keer per week naar de sportschool wil, om nog fitter te worden en om een nog beter resultaat te krijgen. Ik hoop dat alle vrouwen van mijn leeftijd met overgewicht de kracht vinden om de stap te zetten om iets aan hun levensstijl te gaan doen!

Annelieke
Coach van Belinda

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer