Marcha Gerritsen 48 Jaar uit Nijmegen

Soms deed ik alsof het me niks uitmaakte*

PowerSlimmer van de maand mei 2018

In 2017 begon ik na te denken over mijn overgewicht. Af en toe had ik er moeite mee maar soms dacht ik er anders over en deed ik alsof het me niks uitmaakte. Ik had veel meegemaakt en het overgewicht stelde daarmee vergeleken niet zo veel voor.

Uiteindelijk ben ik gaan googelen naar een oplossing voor mijn probleem en kwam ik uit bij Onyx Voedingscoach Hannah uit Beuningen. Ik heb haar meteen een app gestuurd met allerlei vragen en binnen een half uur belde ze me op. Ze vertelde een heel lief en stimulerend verhaal waardoor ik uiteindelijk een afspraak bij haar heb gemaakt.

Bij het maken van die afspraak wist ik eigenlijk al dat dit was wat ik wilde gaan doen. Ik ben ongeveer een jaar verder en heb mijn streefgewicht al bijna bereikt! Er moet nog een paar kilo’s af maar het grootste gedeelte heb ik nu gehad. Dankzij Hannah en haar adviezen en stimulerende woordjes ben ik nu gekomen waar ik stiekem toch wilde zijn. En daar ben ik dan ook heel trots op!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer