Nele Thys 38 Jaar

Samen kun je meer dan alleen!*

Nadat ik stopte met roken ging het bij mij mis. Ik ging steeds meer en ongezonder eten en merkte dat ook aan mijn lichaam. Totdat ik het op een gegeven moment helemaal beu was! Ik keek niet meer naar mezelf in de spiegel.

En dan ga je zoeken… naar iets dat écht werkt. Ik probeerde allerlei diëten hoor, zonder al te veel succes, helaas. Toen kwam ik bij PowerSlim terecht. Dat mijn PowerSlim coach ook een gediplomeerde diëtiste is, gaf me extra vertrouwen.

Maar er werd anders gecoacht, de nadruk ligt niet op lijstjes met wat je niet mag eten. Er wordt niet met het vingertje gewezen. Er werd naar mijn persoonlijke traject gekeken, naar mijn levensstijl, naar mijn doel.

Wat me dan precies overtuigde om PowerSlim te starten, was een combinatie van factoren, zoals de wekelijks begeleiding en het nabegeleidingstraject waarbij de focus ligt om in balans te blijven. Want weer terugvallen in oude gewoontes, dat zag ik niet meer zitten!

Ik startte met het PowerSlim programma en plots bleek gezond en lekker eten voor mij dé succesformule. Gek, want vaak denk je dat het niet kan om lekker te eten én toch gezond. Thuis zaten we midden in een verbouwing, maar ook in chaotische omstandigheden en zonder keuken lukte het me om het PowerSlim programma vol te blijven houden.
Voorheen was ik veel impulsiever bezig met eten maar nu maak ik een planning.

Ik heb een veel gezondere levensstijl nu. En daar ben ik trots op! En mijn coach ook, ik zie haar stiekem stralen als we samen naar de resultaten kijken. Ik draag weer leuke kleding!

Nu ligt mijn focus op het behouden van mijn levensstijl, want ik wil nooit meer terug. Ook daar word ik goed in begeleid, want samen kan je meer aan dan alleen, toch?! Als ik al eens zou struikelen en een terugval zou hebben, ben ik zeker dat ik dankzij de coaching weer snel recht kan springen!

Als ik erop terugkijk is er maar één ding jammer: dat ik mijn coach niet eerder leerde kennen! ;)

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer