Sandra en Monique 48 Jaar uit Sassenheim en Noordwijk

Samen durven we weer op de foto!*

Sandra:

“Ik heb het PowerSlim programma bij Mariska gevolgd, en dat als zeer prettig ervaren. Mariska is een PowerSlim coach bij mij in de buurt, en heel enthousiast. Ze wist me iedere keer weer te motiveren en weet van het PowerSlimmen een feestje te maken. Ik keek er elke week naar uit om naar haar toe te gaan en zal het contact nu ook wel gaan missen"

Ik vond niet alle producten van PowerSlim even lekker, maar uiteindelijk vond ik wel mijn favoriete producten. De vele recepten die ik kon vinden in het kookboek en op de site zorgde er voor dat ik vele heerlijke maaltijden heb kunnen maken. Mijn coach Mariska was heel blij met de foto’s die ik maakte van het eten zodat we ook anderen weer wisten te motiveren. Zoals mijn vriendin Monique!

Vooral toast met zalm, flammkuchen van de PowerSlim wrap of de quiche van kaaskoekjes waren favoriet. Mijn favoriete snack was de melkchocolade chunk reep.

Ik heb in totaal ongeveer een half jaar het PowerSlim programma gevolgd, en heb het niet als vervelend ervaren. Doordat je weet wat je mag eten is het gemakkelijk en met de recepten kan je heerlijke dingen maken. Daarom was het soms ook gewoon een feestje om te volgen, met als voordeel dat ik veel lekkerder in mijn vel ben gaan zitten!”

Monique:

Via mijn vriendin Sandra ben ik ook bij Mariska terecht gekomen. Ik was het opgeblazen gevoel zat en was niet meer blij met mezelf. Ik wilde niet meer op de foto, dus ik moest er wat aan gaan doen.

Omdat ik zag dat het PowerSlim programma Sandra zo goed beviel, werd ik ook nieuwsgierig. Dat wilde ik ook! Ik heb direct een afspraak gemaakt bij Mariska. Na de vakantie in oktober, die achteraf niet doorging, ben ik gestart en ik ben blij waar ik nu ben.

Misschien dat ik nog heel even door ga, maar ik ben al heel blij met wat ik nu bereikt heb! De gerechten zijn heerlijk en heb mijn draai gevonden met de recepten van PowerSlim. Het voordeel is dat er vanwege de lockdown minder buiten de deur wordt gegeten. 

Ik durf weer op de foto! Samen met mijn vriendin Sandra ben ik op de foto gegaan bij onze PowerSlim coach Mariska.  

Mariska
Coach van Sandra en Monique

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 32 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer