Jetske Hofstra, 58 Jaar uit Nijland

"PowerSlim is mijn levenswijze!*"

Na jaren tobben met mijn gewicht, was ik er in juni van afgelopen jaar helemaal klaar mee. Ik kon wel smoesjes blijven verzinnen, maar ik wilde naar een gezond gewicht en dat moest ik toch echt zelf gaan doen. Het gaat nu eenmaal niet vanzelf.

De meeste diëten had ik al eens gedaan, maar nu las ik op Facebook over PowerSlim. Een koolhydraatarm programma waarbij je voldoende eiwitten binnenkrijgt om je spieren te behouden. Daar kreeg ik een positief gevoel bij, ik heb gelijk maar een afspraak gemaakt bij Rietje Stienstra van Afvallen in Sneek (Benefit Praktijk voor Gewichtsbeheersing).

Ondanks dat ik nog niet geheel overtuigd was, want ja, de producten zijn prijzig, ging ik toch met een 3 dagen proefpakketje naar huis om vast 3 dagen de producten uit te proberen. Na deze 3 dagen was ik al wat afgevallen, daar werd ik happy van en dit gaf de doorslag!

Ondanks een vakantie in Oostenrijk en alle verjaardagen en barbecues in de zomer, heb ik totaal geen moeite gehad om dit dieet vol te houden. Nou ja, dieet, het is eigenlijk meer een levenswijze.

Ook in de wintermaanden heb ik de stampotten niet gemist, zo heerlijk en gevarieerd zijn de producten van PowerSlim. Met de kerstdagen had ik mijn doel bereikt, al had ik dat doel inmiddels al vele malen bijgesteld. In eerste instantie ging ik voor 10 kilo, maar dat is veel meer geworden! Na de kerst ben ik gestart met het toevoegen van fruit aan mijn programma. Inmiddels zit ik in de stabilisatiefase maar sindsdien ben ik zelfs nog wat afgevallen.

Natuurlijk ben ik supertrots op dit resultaat en geniet ik van de vele complimenten die ik eigenlijk dagelijks krijg. Ik had dit zonder begeleiding van Rietje niet gered en ik ben dan ook heel blij dat zij mij nog een jaar blijft begeleiden om op gewicht te blijven! Ik kan PowerSlim aan iedereen aanbevelen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer