Lia Freriks, 63 Jaar uit Badhoevedorp

"PowerSlim is het beste wat ik ooit heb gevolgd!*"

Laat ik mij eerst even voorstellen; mijn naam is Lia Freriks. In april heb ik PowerSlim leren kennen via een persoon die al aan het PowerSlimmen was en flink was afgevallen. Zij had dit aan mijn man verteld die het vervolgens aan mij vertelde. Ik ben toen gaan googelen wat PowerSlim inhield.

Ik kwam tot de ontdekking dat dit misschien wel wat voor mij is. Niet te veel shakes en/of alleen maar repen. Het is een zeer gevarieerd assortiment. Maar ik had nog steeds geen beslissing genomen. Totdat ik weer op de weegschaal stond en dacht dit wil ik niet, ineens, zoals men dat zegt ging de knop om. Niet alleen dat, ik kreeg ook een gevoel in mijn hoofd dat niet te omschrijven is. Iets van, nu, dit gaat niet zo langer, ik ga er wat aan doen.

De volgende dag heb ik meteen contact gezocht met Afslanken enzo in Badhoevedorp, met PowerSlim coaches Joyce en Heidi. Een afspraak was snel gemaakt, voor de dag erop. Dit was op 1 mei 2016. Het gesprek verliep alsof we elkaar al jaren kenden. Gaf meteen een goed gevoel.

Ik heb toen de “koffer” voor 8 dagen lijnen meegenomen. Bij mijn tweede bezoek aan Afslanken enzo werd ik superblij toen ik op de weegschaal stond. Dat geeft de burger moed om het gewenste resultaat te behalen. Ik wilde 15 kilo afvallen. Elke vakantie kwam ik gemiddeld 2 kilo aan. Dit keer niet ik was zelfs 1 kilo afgevallen. Had alleen de muesli en de repen mee genomen. Verder had ik me redelijk aan het anders eten gehouden. Veel langs het strand gelopen. Na de vakantie zei ik tegen Joyce ik wil niet naar 75 maar naar 73 kilo. We zullen zien hoever we komen zei ze toen.

Toen ik mijn gewenste gewicht bereikt had sprong ik een gat de lucht! Het geeft je zoveel energie als het zo naar wens verloopt. Ik voelde met fitter, ging er beter uitzien. Kan leukere kleding kopen, ik heb het gevoel dat alles me nu meezit.

Nu, 8 maanden later, heb ik mijn doel bereikt maar ik ga nog heel even door.. dan heb ik een beetje speling met de feestdagen.

Weet je het fijne is van PowerSlim? Je moet 6x per dag eten. Je mag bijna eten wat je wil, in het begin natuurlijk niet. Want je wil toch afvallen? Ik moet zeggen dit was/is voor mij het beste wat ik ooit heb gevolgd. Het kostte mij met PowerSlim niet veel moeite om het vol te houden. Anderen dachten er wel anders over. Er werd gezegd: ‘na 3 maanden ben je het zat en wil je weer ‘normaal’ eten. Maar dit soort uitspraken motiveerden mij alleen maar om door te gaan.

Ik wil PowerSlim, maar vooral ook Joyce en Heidi, ontzettend bedanken voor de goede, fijne ondersteuning en motivatie om mijn doel te bereiken.

Meiden bedankt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Sanne Teeuwen-Crijns, 33 jaar uit Helden "Ik kan weer meespelen met mijn kinderen!*"

Ik voel me nu zoveel beter en kan weer lekker meespelen met mijn twee dochtertjes van 4 en 5 jaar.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Martine Bökkers, 36 jaar uit Raalte "Ik voel me werkelijk fantastisch!*"

Ik ben nu bijna een jaar verder en ik voel me werkelijk fantastisch! Ik ben zo trots op mezelf en straal als nooit tevoren!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer